De la Cristian, la Braşov, de la Braşov la Bran şi tot aşa…

Cristian, tărâm al veşniciei, este o piatra nepretuita ascunsa intre munti si care asteapta cu ardoare sa fie descoperita pentru a straluci cu putere de fiecare data cand cineva ii calca pragul. Aici, istoria şi trăinicia meşteşugurilor săseşti este vie în fiecare minunăţie de casă şi fiecare colţişor de pământ, păstrându-se frumuseţea de odinioară pe care dragii noştri strămoşi o preţuiau cu atâta străşnicie.

Resort Ambient este noua bijuterie a acestui tinut de poveste, dispune de cele mai confortabile camere si este construit intr.-un stil traditional romanesc de familia noastra, cu cea mai mare daruinta si atentie pentru oaspetii nostri care dorim sa aiba parte de cele mai frumoase experiente din viata aici, odata ajunsi in casa noastra si sa isi aminteasca de ele intotdeauna, sa povesteasca copiilor lor minunatii despre acest loc unic si sa se intoarca la el de fiecare data cand au ocazia.

Situat intr.-o pozitie privilegiata, Resort Ambient, este locul perfect in care puteti incepe drumetiile in imprejurimile Cristian de o frumusete impresionanta care va vor lasa fara rasuflare.

De aici puteti ajunge in doar 15 minute cu masina in orasul Brasov, unul dintre cele mai frumoase si bine pastrate orase medievale din Europa. Aici puteti admira din Piata Sfatului, inima Brasovului Vechi, viata vesela a oamenilor care se strecoara pe strazile pline de istorie.

Puteti opta pentru a cobora pe strada Republicii, strada principala a orasului sau pe strada Muresenilor, la fel de incantatoare sau pur si simplu puteti ramane in Piata Sfatului si contempla neincetat Biserica Neagra, o cladire impunatoare de culoare inchisa, aflata in topul obiectivelor de vizitat in Brasov.

Biserica Neagră, cladire gotica si unul dintre simbolurile oraşului Braşov, are aceasta culoare datorita incendiului din 1689 care a cuprins tot oraşul si a tranformat-o într-o ruină.

Cu excepţia Turciei, Biserica Neagră posedă cea mai mare colecţie de covoare orientale din Europa, datând din secolele XV-XVI. În turnul Bisericii Negre se află cel mai mare clopot mobil din România, cu o greutate de cca. 6.000 kg.

De aici in doar doua minute puteti ajunge cu Telecabina in varful muntelui Tampa unde va puteti bucura de vederi excelente ale orașului.

Daca ne intoarcem inapoi in Cristian si continuam inca 15 minute putem ajunge la Bran unde puteti trai parte din istoria, mitul intriga si magia acestui loc minunat si unic in Transilvania vizitand Castelul lui Dracula care a trecut de la a fi o cetate militară de apărare la a fi obiectul celei mai faimoase opere ale literaturii gotice scrise de irlandezul Bram Stocker.

Va recomandam sa nu ratati vizita la Castelul Bran, iar noi ne retragem acum pentru a evita razele soarelui, iar cand va veni noaptea, vom iesi din nou pentru a va spune alte povesti minunate.

Va asteptam cu drag,

Echipa Ambient

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!