O ZI DE NEUITAT, PLINĂ DE ENERGIE

Vă invităm să trăiţi din plin o zi minunată, în care să vă bucuraţi de întâlnirea dintre spaţiul antic cu cel modern, şi să vă lăsaţi purtaţi cu toate simţurile de activităţile şi jocurile puse la cale cu mare drag

Pentru a onora această invitaţie, vă puteţi răsfaţa în piscina interioară sau exterioară, puteţi petrece câteva momente în sauna noastră finlandeză uscată, vă puteţi bucura de un masaj, biliard sau tenis de masă

PISCINĂ EXTERIOARĂ

Pentru a vă răcori într-o zi însorită, Ambient vă pune la dispoziţie piscina exterioară pentru adulţi şi copii.

Spre deosebire de multe alte sporturi, înotul este recomandat pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau condiţie fizică şi este ideal pentru sănătate, excelent pentru spate, însă puţin agresiv cu articulaţiile. Înotul este Modalitatea de a antrena întregul corp şi de a îmbunătăţi respiraţia datorită consolidării muşchilor responsabili pentru plămâni.

Orar piscină exterioară: 10:00 – 19:00

PISCINĂ INTERIOARĂ

În zilele friguroase vă invităm să vă răsfăţaţi în piscina noastră interioară încălzită.

Orar piscină interioară: 10:00 – 22:00

SAUNĂ

Desprindeţi-vă de orice grijă, închideţi ochii, respiraţi adânc şi lăsaţi-vă purtaţi de căldura care vă invadează simţurile, puţin câte puţin, pentru ca mai apoi să puteţi pluti uşor.

Sauna, faimoasă la nivel internaţional pentru beneficiile oferite, nefiind doar un loc de relaxare, aceasta ne ajută să ne menţinem pielea fină şi tonifiată, să slăbim, să eliminăm toxine, să avem muşchi mai puternici şi mai longevivi.

MASAJ

Pentru a începe sau a termina cu succes o zi relaxată, vă invităm să vă bucuraţi de un masaj relaxant oferit de maseurii noştri.

Cu toţii suntem încântaţi atunci când ne gândim la un masaj după o zi lungă, însă un masaj special într-un loc menit relaxării, aduce cu sine buna dispoziţie, armonie şi o experienţă plăcută.

Masajul Ambient se realizează cu uleiuri esențiale parfumate și relaxante care se contopesc cu întregul corp prin masajul suav al pelii.

Masajul durează 50 de minute şi are un cost de 40€ per persoană

BILIARD

Pentru a satisface cele mai exigente aşteptări ale clienţilor noştri şi pentru a le dărui o bucăţică de istorie actualizată, am creat un spaţiu unde vă puteţi bucura jucând biliard, un joc ale cărui începuturi datează încă din antichitate, din vremurile Greciei Antice şi ale Egiptului.

Program: 10:00 – 20:00

TENIS DE MASĂ

Distracţia continuă pentru pasionaţii de sporturi cu o partidă de tenis de masă, joc vechi de legendă, care s-a născut în ultimul sfert al secolului al XIX-lea, ca un fel de tenis în miniatură.

Lăsaţi-vă învăluiţi de spiritul ludic şi bucuraţi-vă privirea care se scaldă în culorile calde ale lemnului îmbinate armonios cu verdele naturii vii.

LOC DE JOACĂ

Am pregătit cu dragoste o surpriză deosebită şi pentru cei mici, locul de joacă, unde se vor putea bucura de diferite activităţi în aer liber.

ACTIVITĂŢI ÎN ZONĂ

Istoria unui Ieri în Geografia unui Azi

Împrejurimile Cristianului sunt adevărate enciclopedii, așa că, o călătorie de o zi la cetatea Râșnov (6km), castelul Bran (25 km), Prejmer (25 km), Poiana Brașov (15km) se poate dovedi atât o lecție de istorie cât și un motiv în plus de a deveni un promotor al trecutului acestui ținut, bucurându-te în același timp de infinitele posibilități ale prezentului.

Și dacă tot vorbim de bucurie, mare-ți va fi, de te vei îndrepta cu cei mici sau mari către Parc Aventura, Paradisul Acvatic, Grădina Zoologică din Noua, Brașov, Parcul dinozaurilor din Râșnov, sau zona de bungee jumping. Iar de vrei să te-nfrațești cu natura, atunci poți alege un circuit cu Atv-ul, cu 4×4, pe jos, sau cu bicicleta.

error: Content is copyrighted !!