TRADIŢIONALUL GUST DULCE

Dacă aţi dorit vreodată să savuraţi bucate alese, special pregătite pentru gusturile Domniilor Voastre,

Bine Aţi Venit, Acasă!

Aici este locul minunat în care şoptim la urechea iscusitului bucătar tot ce îţi pofteşte inima. El, un maestru legendar, ne ascultă cu mare atenţie şi pregăteşte cu înţelepciune ingredientele preferate, după gustul şi placul Mariei Tale.

Consultați meniul nostru

EVENIMENTE

(C)A LA CARTE

Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor.

Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.

MAI MULT NU-I NICIODATĂ DE PRISOS

Descoperiţi un spaţiu tradiţional diferit

Tot pentru voi, oaspeți dragi, am pregătit răsfățuri pentru toate gusturile: trei baruri pentru cei care poposesc peste noapte, o minunată terasă exterioară cu 50 locuri, barul rustic la care se alătură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la bunica la țara, unde se pot servi preparate la ceaun și multe alte bunătățuri.

Și dacă aici vei poposi, te vei simți desprins de zi, pentru c-aici viața-i mai dulce și-n orice colț de te vei duce, vei regăsi puțin din toate, ori iscusit pe lemn pictate ori printre inuri apretate, ori prin bucate-asezonate ori prin saloanele dansate, și seara-ți va fi bucuroasă și îți vom deveni… Acasă.

BARURI

În Cinstea Tuturor

Invităm Domniile Voastre Însetate în barurile Ambient pentru a avea parte de experienţe surprinzătoare. Am creat cu dragoste trei baruri pentru a fi locurile de întâlnire dintre gusturi, acolo unde dulcele stă deasupra amarului, unde veselia pluteşte în aer neîncetat şi sufletele zâmbesc mereu.

Bar Mic Dejun si Late Night (deschis 24/24) . Orar mic dejun 07:00 – 10:00
Bar Terasă pentru piscina exterioară şi terasă (pe perioada sezonului de vară)
Bar în Sala de Evenimente/Restaurant. Orar Bar: 10:00 – 22:00. Orar Restaurant 10:00 – 22:00

Program de funcționare

Bar Mic Dejun si Late Night (deschis 24/24) . Orar mic dejun 07:00 – 10:00
Bar Terasă pentru piscina exterioară şi terasă (pe perioada sezonului de vară)
Bar în Sala de Evenimente/Restaurant. Orar Bar: 10:00 – 22:00. Orar Restaurant 10:00 – 22:00

Rezervări

Vă aşteptăm cu drag să degustaţi bucatele noastre

004 0732 200900
reservations@conaculambient.ro

error: Content is copyrighted !!