Activităţi Team Building în Braşov

Toamna se numără activităţile de tip team building astfel noi ne-am gândit la câteva sugestii de jocuri şi o propunere de locatie.

Odată ajunşi în Cristian, la 10 km de Brasov, vă asteaptă o asezare sasească construită în locul unei sure vechi de 300 de ani.
Resort Ambient promite locul perfect pentru buna desfăsurare a activitatilor outdoor cat si indoor avand o capacitate de 120 de persoane.
Locatia dispune atat de piscină interioară cat si exterioară, masa de ping-pong, masa de biliard si o gradină perfecta.

După ce vă familiarizati cu locul va propunem jocuri tip icebreack, creative sau distractive pentru a solidifica interactiunea intre colegi.

Salutul – detensionarea participanţilor este necesară inaintea inceperii oricărei activităţi. Indiferent cât de relaxantă este aceasta, unii participanţi se pot simţi inconfortabil in prezenţa persoanelor pe care nu le cunosc atât de bine. De aceea, salutul este primul pas inspre relaţionarea dintre acestia. Salutul poate să fie simpla prezentare a fiecărui participant, in inventarea de porecle sau în întruchiparea unor personaje. Astfel, zâmbetul va apărea pe chipul tuturor, iar atmosfera va fi din ce in ce mai detensionată.

Echipele – formarea echipelor în afara programului de muncă trebuie să aibă loc in aşa fel incat să nu coincidă cu cele din timpul muncii. Acest lucru este important pentru crearea de noi conexiuni şi relatii interpersonale.

Steagurile – activităţile de icebreaking sunt cu atât mai distractive şi mai benefice, cu cat are loc incercarea de a identifica fiecare grup prin diferite moduri. Steagurile reprezintă simboluri inofensive şi sunt potrivite pentru formarea oricarui tip de echipe. Acestea vor trebui să fie create de catre membrii echipelor si vor conţine numele echipei, sloganul, culorile reprezentative şi natura locului de muncă. După finalizarea steagurilor, acestea vor fi prezentate de către un reprezentant al fiecărei echipe.

Karaoke – această activitate ajută la destinderea participanţilor şi la relaxarea spiritelor. Participanţii la karaoke vor fi imparţiţi in grupe şi vor primi câte o melodie care va trebui sa fie fredonată de către toţi membrii echipei, pe rand , in strofe sau in cor. Aceasta activitate starneste veselie si voie bună in timpul unui teambuilding şi poate ajuta o companie să recunoască talentele angajatilor.

Mima – acest joc bine-cunoscut de către fiecare dintre noi poate fi jucat cu colegii de muncă, introducând toţi participanţii intr-o atmosferă veselă. Fiecare echipa trebuie să mimeze cuvintele sau expresiile oferite de ceilalti participanti, numai cu ajutorul limbajului corpului si imitarea unor comportamente. Folosirea vocii este interzisă in acest joc. Echipa castigatoare este cea care ghiceste expresia sau cuvantul mimat prima.

Arta culinară – această activitate nu este una clasică, de gatit, ci presupune sculptarea unor obiecte sau animale din fructele, legumele si alte ingrediente primite prin extragere la sorţi. Echipa cea mai creativă va fi caştigatoare.
Petrecere cu cocktailuri – participanţii vor fi imparţiţi pe echipe şi vor trebui să pregătească cocktailuri care să aibă un gust cât mai plăcut, un aspect cât mai special şi o prezentare impecabilă. Sunt incurajate şi abordările amuzante, iar echipa cu cel mai bun cocktail este caştigatoare.

Poveşti în imagini – participanţii vor primi o serie de fotografii din partea trainerilor. Cu ajutorul acestora, aceştia vor trebui să prezinte povesti nascocite impreună cu colegii de echipă.

Big picture – şi această activitate presupune munca in echipă, la fel ca şi cele prezentate mai sus. Membrii fiecărei echipe vor folosi pensule, vopsele şi diferite instrucţiuni pentru a picta o anumită porţiune dintr-un tablou. Participanţii trebuie să picteze propria lor parte in asa fel incat liniile si culorile sa se potriveasca cu partile celorlalte echipe.

Noaptea misterelor – fiecare participant isi va insusi rolul unui personaj prin tragere la sort. Acestia pot fi criminali, detectivi, victime, prieteni, etc. Niciunul dintre participanti nu va stii cine este criminalul, scopul scenariului fiind sa il detecteze pe acesta dintre toate personajele prezente.

Cu atatea sugestii, ne vedem pregatiti sa va asteptam!

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!