S-a născut o nouă stea, Resort Ambient şi cu ea un nou site!

Suntem încântaţi să vă anunţăm că am inaugurat o nouă proprietate, Resort Ambient, situată în Cristian, un loc de vis.

Sora Conacului Ambient, situat la doar câţiva paşi, această proprietate a fost construită într-un stil tradiţional, pentru a oferi clienţilor noştri experienţe unice şi autentice care onorează obiceiurile româneşti.

Pentru a fi mai aproape de dumneavoastră şi pentru a vă furniza toate informaţiile necesare, Ambient Resort are un site nou, care vă permite să rezervaţi on-line cu cele mai bune condiţii şi să vă bucuraţi de cele mai bune oferte şi reduceri disponibile numai pe site-ul nostru.

Ambient Resort dispune de cinci stele şi are trei tipuri diferite de camere, Standard Doublé, Executive Doublé şi Duplex Suite, care au fost decorate cu atenţie la detalii şi un simţ artistic fără egal.

În afară de a fi creat pentru a va putea bucura de odihnă în camere confortabile și un mediu privilegiat, Resort Ambient a fost special conceput pentru evenimente și festivități și are două săli: Sala de Conferințe și Sala de Evenimente Edelweiss, ambele cu o capacitate de peste 200 de persoane.

Am visat sejurul perfect, care poate satisface toate gusturile oaspeţilor noştri şi ne-am străduit ca totul să depăşească aşteptările lor. În acest scop, Resort Ambient oferă, de asemenea, un restaurant tradiţional în stil românesc, trei baruri, mic dejun personalizat în care dumneavoastră puteţi alege ingredientele pe care doriţi ca bucătarul să le folosească în prepararea micul dejun.

Nu am uitat nici de iubitorii de relaxare, distracţie, sport şi jocuri şi am creat nişte spaţii magnifice care suntem convinşi că vă vor fermeca: o piscină interioară cu jeturi de masaj, piscină exterioară în aer liber pentru copii, o piscină exterioară pentru adulţi, un salon de masaj, o saună finlandeză, spaţiu cu masă de biliard, masă de tenis, un loc de joacă pentru copii şi multe alte surprize.

În noul site al Resort Ambient puteţi găsi informaţii detaliate atât despre toate spaţiile minunate mai sus menţionate cât şi despre programul lor de funcţionare.

Site-ul, rezultatul multor ore de muncă, se uneşte noilor site-uri ale celorlaltor unităţi ale grupului, astfel încât să vă puteţi bucura de aceleaşi beneficii pe toate site-urile şisă puteţi găsi cu uşurinţă tot ceea ce aţi putea avea nevoie.

Din punct de vedere tehnic am optat pentru a integra tehnologii de ultimă oră, care pot fi mai utile pentru oaspeţii noştri şi care asigura accesul deplin de pe orice dispozitiv.

Pentru a asigura o siguranţă maximă, am implementat toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru; SSL, HTTPS, certificare PCI-sigure, server dedicat şi sigur pentru date sensibile, etc.

Vă aşteptăm cu drag să descoperiţi următorul dumneavoastră loc de vacanţă de neuitat şi sperăm ca noul nostru site să fie pe placul dumneavoastră.

Pentru orice sugestii sau comentarii ne puteţi scrie în orice moment la reservations@resortambient.ro sau contactaţi-ne prin intermediul reţelelor noastre sociale sau comentariilor la acest post.

Echipa Ambient

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!