NOW AND FOREVER

Ești aici. Ai ajuns în sfârșit. Acum deschide poarta larg și trăiește! Inspiră o dulce adiere dintr-un duios Demult, și-o briză proaspătă de Azi și apoi ești liber să te îndrăgostești. De tot ce te-nconjoară, de tot ce cu privirea urmărești.

Ziua cea mare ├«ncepe s─â fie scris─â chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grij─â. A fost odat─â ca niciodat─â ╚Öi este acum pentru-ntotdeauna, a╚Öa ├«ncepe povestea noastr─â iar tu ÔÇŽo po╚Ťi continua, acum ╚Öi aici.

Bine ai venit!

SERVICII AMBIENT

╚śi dac─â aici vei poposi, te vei sim╚Ťi desprins de zi, pentru c-aici via╚Ťa-i mai dulce ╚Öi-n orice col╚Ť de te vei duce, vei reg─âsi pu╚Ťin din toate, ori iscusit pe lemn pictate ori printre inuri apretate, ori prin bucate-asezonate ori prin saloanele dansate, ╚Öi seara-╚Ťi va fi bucuroas─â ╚Öi ├«╚Ťi vom deveniÔÇŽ Acas─â.

Ambient este mai mult decât un hotel, este partenerul dumneavoastră de călătorie.

Dorim s─â ave╚Ťi parte de o experien╚Ť─â care v─â va ajuta s─â descoperi╚Ťi Bra╚Öovul din momentul ├«n care ne trece╚Ťi pragul ╚Öi s─â cunoa╚Ötem ├«n permanent─â nevoile pe care le ave╚Ťi pe durata ╚Öederii pentru a va propor╚Ťiona un serviciu excelent. ├Än acest scop va punem la dispozi╚Ťie un Smartphone ├«n camera dvs. de hotel ╚Öi ├«n afara acesteia, cu ajutorul c─âruia ve╚Ťi beneficia de:

Apeluri interna╚Ťionale ╚Öi locale nelimitate
Acces gratuit la internet
Ghid de c─âl─âtorie
Oferte și servicii disponibile atât în hotel, cât și în Brașov
Apelare rapid─â pentru serviciile hotelului

EVENIMENTE (C)A LA CARTE

Pentru seara cea mare, de nunt─â, botez sau ├«nt├ólniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc ├«ndestulat de osp─â╚Ť ╚Öi d─ân╚Ťuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, ├«n restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor. Aici va a╚Ötept─âm, dragi oaspe╚Ťi, s─â v─â bucura╚Ťi la fiecare pas de fericita ├«mpreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum r─âsar.

Vedeta este, f─âr─â doar ╚Öi poate, cochetul foi╚Öor de ceremonii, care se dezv─âluie timid, la cap─âtul unei poteci cu chip de pode╚Ť, asemeni unei perle ascunse ╚Öi nesigure de propria-i frumuse╚Ťe. Nuan╚Ťele ├«nchise de lemn ╚Öi fier forjat, simplitatea formelor ╚Öi duio╚Öia arhitectural─â devine proasp─ât─â ╚Öi vie ├«n marea de verde crud care ├«l ├«nconjoar─â.

Aici ve╚Ťi putea spune Da pentru dragoste, Da pentru eternitate, DA pentru via╚Ť─â. Pentru c─â aici, timpul ╚Öi spa╚Ťiul s-au contopit la r├óndul lor ╚Öi-au spus un mare Da pentru delicate╚Ťe ├«n ambian╚Ť─â, m─âiestrie ├«n decorare ╚Öi virtuozitate ├«n organizare.

MAI MULT NU-I NICIODAT─é DE PRISOS

Tot pentru voi, oaspe╚Ťi dragi, am preg─âtit r─âsf─â╚Ťuri pentru toate gusturile: trei baruri pentru cei care poposesc peste noapte, o minunat─â teras─â exterioar─â cu 50 locuri, barul rustic la care se al─âtur─â gr─âtarul cu pro╚Ťap, cuptorul pe lemne ╚Öi soba ca la bunica la ╚Ťara, unde se pot servi preparate la ceaun ╚Öi multe alte bun─ât─â╚Ťuri, o piscin─â interioar─â ╚Öi exterioar─â, at├ót pentru adul╚Ťi c├ót ╚Öi pentru copii, sal─â de biliard ╚Öi tenis de mas─â, sauna uscat─â, salon de masaj ╚Öi parcare gratuit─â.

Pentru dimine╚Ťi tihnite ╚Öi savuroase, salonul de mic dejun este gata s─â te ├«nv─âluie ├«n miresme ├«mbietoare iar buc─ât─âria este deschis─â pentru cei care ├«nnopteaz─â aici.

ECHIPA NOASTR─é

Mereu cu z├ómbetul pe buze, Echipa Ambient va fi mai mult dec├ót gazda dumneavoastr─â. Suntem o mare familie care v─â a┼čteapt─â mereu cu drag s─â face┼úi parte din ea, m─âcar pentru c├óteva zile, zile ├«n care ve┼úi sim┼úi c─âldura ┼či armon├şa pe care le desprind acest loc idilic, ├«n care se respir─â pasiune pentru detalii, sim┼úul artistic des─âv├ór┼čit, ospitalitate ┼či bucurie

 

V─â a┼čtept─âm cu drag Acas─â!

error: Content is copyrighted !!