NOW AND FOREVER

Ești aici. Ai ajuns în sfârșit. Acum deschide poarta larg și trăiește! Inspiră o dulce adiere dintr-un duios Demult, și-o briză proaspătă de Azi și apoi ești liber să te îndrăgostești. De tot ce te-nconjoară, de tot ce cu privirea urmărești.

Ziua cea mare începe să fie scrisă chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grijă. A fost odată ca niciodată și este acum pentru-ntotdeauna, așa începe povestea noastră iar tu …o poți continua, acum și aici.

Bine ai venit!

SERVICII AMBIENT

Și dacă aici vei poposi, te vei simți desprins de zi, pentru c-aici viața-i mai dulce și-n orice colț de te vei duce, vei regăsi puțin din toate, ori iscusit pe lemn pictate ori printre inuri apretate, ori prin bucate-asezonate ori prin saloanele dansate, și seara-ți va fi bucuroasă și îți vom deveni… Acasă.

Ambient este mai mult decât un hotel, este partenerul dumneavoastră de călătorie.

Dorim să aveți parte de o experiență care vă va ajuta să descoperiți Brașovul din momentul în care ne treceți pragul și să cunoaștem în permanentă nevoile pe care le aveți pe durata șederii pentru a va proporționa un serviciu excelent. În acest scop va punem la dispoziție un Smartphone în camera dvs. de hotel și în afara acesteia, cu ajutorul căruia veți beneficia de:

Apeluri internaționale și locale nelimitate
Acces gratuit la internet
Ghid de călătorie
Oferte și servicii disponibile atât în hotel, cât și în Brașov
Apelare rapidă pentru serviciile hotelului

EVENIMENTE (C)A LA CARTE

Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor. Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.

Vedeta este, fără doar și poate, cochetul foișor de ceremonii, care se dezvăluie timid, la capătul unei poteci cu chip de podeț, asemeni unei perle ascunse și nesigure de propria-i frumusețe. Nuanțele închise de lemn și fier forjat, simplitatea formelor și duioșia arhitecturală devine proaspătă și vie în marea de verde crud care îl înconjoară.

Aici veți putea spune Da pentru dragoste, Da pentru eternitate, DA pentru viață. Pentru că aici, timpul și spațiul s-au contopit la rândul lor și-au spus un mare Da pentru delicatețe în ambianță, măiestrie în decorare și virtuozitate în organizare.

MAI MULT NU-I NICIODATĂ DE PRISOS

Tot pentru voi, oaspeți dragi, am pregătit răsfățuri pentru toate gusturile: trei baruri pentru cei care poposesc peste noapte, o minunată terasă exterioară cu 50 locuri, barul rustic la care se alătură grătarul cu proțap, cuptorul pe lemne și soba ca la bunica la țara, unde se pot servi preparate la ceaun și multe alte bunătățuri, o piscină interioară și exterioară, atât pentru adulți cât și pentru copii, sală de biliard și tenis de masă, sauna uscată, salon de masaj și parcare gratuită.

Pentru dimineți tihnite și savuroase, salonul de mic dejun este gata să te învăluie în miresme îmbietoare iar bucătăria este deschisă pentru cei care înnoptează aici.

ECHIPA NOASTRĂ

Mereu cu zâmbetul pe buze, Echipa Ambient va fi mai mult decât gazda dumneavoastră. Suntem o mare familie care vă aşteaptă mereu cu drag să faceţi parte din ea, măcar pentru câteva zile, zile în care veţi simţi căldura şi armonía pe care le desprind acest loc idilic, în care se respiră pasiune pentru detalii, simţul artistic desăvârşit, ospitalitate şi bucurie

 

Vă aşteptăm cu drag Acasă!

error: Content is copyrighted !!