Descoperiți Restaurantele Ambient Hotels

Ambient Hotels este un lanț hotelier format acum mai bine de 20 de ani, în Brașov.

În prezent, s-au conturat 6 unitați hoteliere, dintre care 3 în Brașov și 3 în comuna Cristian aflată la 12 km de Brașov.
Povestea bucatăriilor este una specială. Ne-am adaptat cerințelor și astfel împreună cu echipa de chefi bucătari, am stabilit preparatele vedetă pentru fiecare locație.

Pentru că fiecare hotel are specificul lui și se adresează unor tipologii diferite de turisti, cu nevoi diferite și cerinte diferite, am gândit diferit fiecare meniu al celor 3 restaurante.

Restaurantul Hotelului Ambient oferă o amplă ofertă culinară, care include bucătăria tradițională românească și cele mai bune preparate din bucătăria internațională. Oaspeții hotelului se pot bucura de room service de la 7:00am pana la 11:00pm și de un mic dejun complet, tip bufet, care este disponibil în fiecare dimineață.

Înaltul profesionalism, devotamentul și pasiunea pentru gătit, fac ca fiecare dintre preparatele noastre să fie unic și rafinat.
Ne face întotdeauna plăcere munca noastră pentru că reuşim în toate ocaziile să transformăm un simplu prânz sau o cină într-o experienţă atât de plăcută şi surprinzătoare pentruoaspeţii noştri.

Vă invităm să gustați preparatele vedetă, pregătite de bucătari premiați și recunoscuți – Piept de rață cu sos de portocale iar la desert, Fondantă de ciocolată.

Restaurantul Conacului Ambient ofera iubitorilor bucătăriei prilejul de a încerca gustul traditional autentic al bucatelelor noastre tradiționale. Înaltul profesionalism, devotamentul și pasiunea pentru gătit, face ca fiecare dintre preparatele noastre să fie unic, rafinat şi să pastreze gustul de odinioară.

Ne bucurăm întotdeauna de munca noastră, pentru că reușim în toate ocaziile să transformam un simplu prânz sau o cina, într-o experiența atât de plăcută si surprinzătoare pentru oaspeții noștri.

Vă invităm să simţiţi gustul autenticităţii prin preparatele noastre cu specific saxon, Gulaș cu spaetzle și desertul aromat în forma unui Ștrudel de mere cu sos de vanilie sau a unui Măr copt cu scorțișoară, miere, nucă și inghețată.

Un al treilea restaurant, aflat de asemenea în comuna saxonă Cristian, reprezintă mândria Resortului Ambient. Având o capacitate de 210 persoane și devenind astfel un important centru de evenimente, localul contribuie la autenticitatea zonei prin preparate de top, tradiționale. Amintim rețeta de Miel marinat și desertul absolut delicios, Tartă de prune.

Aici este locul minunat în care şoptim la urechea iscusitului bucătar tot ce îţi pofteşte inima. El, un maestru legendar, ne ascultă cu mare atenţie şi pregăteşte cu înţelepciune ingredientele preferate, după gustul tău.

Bine Aţi Venit, Acasă! Orice alegere veți face, vom fi bucurși de oaspeți!

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!