Ce putem face iarna, în Brașov?

Bucuria zăpezii și a luminițelor își găsește locul la Brașov. Cumpără un vin fiert sau o ciocolată caldă și mergi la pas, explorând. Poate te îndrăgostești de o piațetă, poate de o zona luminată, poate îți creezi amintiri într-un loc anume, oricum ar fi, plimbarea fie și înfruntând frigul, va bucură sufletul și ochii.

Sezonul sporturilor de iarnă? Bifat!

La 8 km depărtare de Brașov se află renumita stațiune Montană Poaiana Brașov.

Vremea perfectă pentru activități sportive montane și pârtiile special amenajate, vor fi prilej de bucurie în acest sens. Nu mai aștepta, ia-ți ski-urile, snowboard-ul sau dacă încă nu ți-ai achiziționat echipament, poți oricând închiria. Vin-o și testează-ți limitele!

Servește masa in oraș!

Preparate sățioase pentru plin sezon friguros. Ospățul trebuie să fie în această perioada nelipsit. Fie că alegi o seară rafinată cu cele mai sofisticate preparate, fie că alegi să sărbătorești românește, Brașovul te întâmpină cu plăcere.

Grupul Ambient vine și el cu programul Ambient Exclusive. Acest beneficiu este acordat turiștilor care ne calcă pragul și constă în acordarea unor discounturi substanțiale la restaurantele partenere din Brașov.

Poze, poze și iar poze.

Imortalizarea orașului clădit la poalele Tâmpei este ceva ce vei face instinctiv. Fie că ești pasionat de fotografie sau doar vizitezi, natura acoperită de alb te va inspiră. Descoperă orașul cu sufletul și prin ochii obiectivului. Te vei îndrăgosti!

Cadouri de Crăciun pentru ține și cei dragi

Te vei relaxa la cumpărături într-o zi friguroasă, vei alege toate cadourile potrivite și la final vei bea o ciocolată caldă. Spor!

Film

Dacă tot ai terminat cumpărăturile de ce să nu te cufunzi într-un scaun confortabil alături de prieteni și să vizionezi un film? Poate că e unul din cele mai bune momente să te deconectezi și să trăiești magia filmului. Popcorn cu sare?

Vizită în orașul tău sau vizită ca turist?

Unul din motivele pentru care nu ai cum să te plictisești de Brașov este acela că ești un continuu explorator. Inima orașului este vie și astăzi prin clădiri vechi și monumente conservate de-a lungul instoriei. Zidurile cetății reprezintă coastele orașului iar aerul rece de munte ține plămânii sănătoși. Ajungi să te pierzi și găsește ce nu știai că există.

Muzee, parte din viață noastră

Brașovul oferă multe alternative în ceea ce privește aceste instituții culturale, iar dacă nu ești hotărât unde să mergi astăzi află că în Brașov există 8 muzee importante pe care poți chiar astăzi să începi să le vizitezi.

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!