9 lucruri de știut despre organizarea unei nunți

1. Când începem să planificăm in linii mari evenimentul ..

Momentul în care v-ati decis să vă uniți destinele, va reprezenta momentul în care ideile voastre legate de acest eveniment, vor lua cu asalt. De exemplu: tema nunții, bugetul, locația, rochia de mireasă, lista provizorie a invitaților, alegerea domnișoarelor de onoare și a cavalerilor, contractarea bisericii locale sau înregistrarea la starea civilă sunt doar câțiva pași premergător evenimentului.

2. 6 luni până la nunta ..

Este crucială perioada dinaintea nunții, deoarece toate sarcinile majore, sunt pune pe prim plan. alegerea invitatiilor, vanarea rochiei de mireasa si a rochiilor de domnisoare de onoare, planificarea lunii de miere si rezervarile, contactarea florariei, a unui fotograf de nunta, make-up artist si a unui hair-stylist. In timpul acestei perioade incepeti sa bifati punctele din lista de verificare. De asemenea nu uitati sa faceti aranjamentele pentru distractie (formatie, DJ, etc.) si pentru transport in ziua nuntii.

3. Perioada de 5 luni inainte de nuntă ..

Este perioada in care majoritatea lucrurilor se vor materialize, ceea ce inseamna ca veti semna toate contractele cu furnizorii. De exemplu veti negocia pentru meniu, veti comanda tortul si prajiturile, veti planifica petrecerea burlacilor si veti merge la probe pentru tinute.

4. Cu 3 luni inainte de ziua nuntii …

Trebuie sa faceti programari in mai multe locuri. Cele mai multe dintre acestea ar acoperi sarcini cum ar fi cumpararea inelelor de nunta, a accesoriilor pentru rochie / costum, printarea invitatiilor, selectarea florilor de nunta, scrierea juramintelor, finalizarea meniului si comandarea marturiilor. De asemenea nu uitati sa cumparati elementele vestimentare de care mai aveti nevoie (ex.: lenjeria). Practic este cel mai bun timp pentru a urmari impreuna cu furnizorii de nunta cum merg pregatirile initiale.

5. Înainte cu 2 luni de eveniment ..

În aceasta perioada de timp, trebuie sa te intalnesti cu toata lumea care este implicata in organizarea nuntii. Furnizorii ar trebui sa fie primii pe lista. Daca esti o mireasa trebuie sa mergi la probele de machiaj si coafura si la ultimele probe pentru rochia de mireasa. De asemenea in perioada asta se trimit invitatiile si se obtin detaliile referitoare la nunta de la starea civila.

6. O lună înainte de ziua nunții ..
Este momentul cand vă concentrați pe sarcinile minore, însă detaliile contează enorm și trebuie alocat timp pentru acest aspect. Este o necesitate sa verificati toate rezervarile inclusiv pe cele pentru luna de miere. Mergeti la o ultima proba pentru a va asigura ca imbracamintea inca vi se potriveste.

7. 2 săptămâni înainte ..

Cu 2 saptamani inainte de ziua cea speciala, ar trebui sa definitivati planul de asezare la mese si sa confirmati meniul. Puteti verifica cum merg decoratiunile, puteti face o sedinta foto inainte de nunta si puteti printa felicitarile de multumire.

8. O zi înainte de nunta …

Puteti preda verighetele domnisoarei de onoare si cavalerului de onoare. Verificati tinutele si accesoriile. Pastrati legatura cu persoanele care va ajuta cu organizarea. Aruncati o privire finala la bagajele pentru luna de miere, verificati pasapoartele si biletele. In cele din urma, relaxati-va si bucurati-va de ultima zi ca burlaci impreuna cu familiile voastre.

9. Aceasta a fost o scurtă listă, care sperăm noi, va aduce un plus de informații. De asemenea, vă invităm să vizionați locația noastră de evenimente cu o capacitate de 210 persoane, piscină și curte exterioară, décor săsesc rustic si o ambianță plăcută.

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!