Evenimente

După doi ani de restricții și evenimente amânate, anul 2022 se anunță destul de promițător, cu evenimente mari atât în aer liber cât și înăuntru. În fiecare weekend în Brasov sunt organizate evenimente precum concerte, raliuri sau alte competiții sportive. Sunt organizate multe evenimente mici și mijlocii dar și unele foarte mari cum ar fi:

1. Etapa I Campionatul Național de Viteză în Coastă – 2-3 Aprilie (Râşnov)

La prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, se anunță foarte mulți participanti deoarece la această etapă pot participa și posesorii de licențe de o zi (One Event). Dacă ești pasionat de mașini si sporturile cu motor, acest eveniment nu trebuie ratat.

2. Concert ABBA Tribute (Revival) – 9 Aprilie

ABBA Tribute Band Revival a fost votată pentru a treia oară consecutiv drept cel mai bun tribut ABBA. Membri trupei sunt Jöhn aka Benny Andresson, Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad, Ninӓ aka Agnetha Faltskog, Kenny aka Björn Ulvaeus. Trupa susține concerte la nivel internațional, si este renumită pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă.

3. Brașov Marathon 4-5 Iunie

Brașov Marathon a ajuns la editia numărul zece și este cel mai mare maraton din Brașov pentru amatori și profesioniști. În cadrul maratonului sunt curse de cros, semimaraton, maraton, curse de copii și curse pentru persoanele cu dizabilități. Indiferent de varstă, brașovenii si cei din județele vecine, se adună în număr din ce in ce mai mare pentru a participa la acest maraton.

4. Orchestra’s Conductor Competition – 18-23 Iunie

Candidați de toate naționalitățile se intrec la Filarmonica Brasov pentru a câștiga concursul de dirijori. Această competiție organizată de dirijorul Cristian Oroșanu, este un deliciu pentru iubitorii de muzică clasică.

5. Rockstadt Extreme Fest 2022 – 4-7 August (Râşnov)

Cea de-a opta ediție Rockstadt Extreme Fest a fost reprogramată pentru luna August la Cetatea Râşnov. Împătimiții rock-ului nu rateaza acest eveniment cu trupe internaționale precum Lamb Of God, Behemoth, Bullet For My Valentine, Overkill si multe altele.

Te așteptăm la Brașov pentru a participa la unul din aceste evenimente și a te relaxa la hotelurile Ambient. Dacă decizi să vi cu familia te putem răsfăța cum se cuvine, iar dacă decizi să vii cu toată compania îți pregătim un team building de neuitat.

Leave Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is copyrighted !!