AMBIENT HOTEL COLLECTION A LUAT TOATE MĂSURILE NECESARE ÎMPOTRIVA COVID-19. AFLAȚI MAI MULTE

Descoperiţi Cristian, lăsaţi-vă captivaţi de o proprietate care surprinde prin unicitate şi obţineţi cel mai bun preţ Ambient, doar pe website-ul nostru.

REZERVĂ ACUM CAMERA TA FAVORITĂ ŞI
OBŢINE CELE MAI BUNE CONDIŢII AMBIENT

Şi mai mult, surprizele unei şederi de cinci stele nu se termină aici……

Pentru că rezervați online pe site-ul nostru, vă vom întâmpina cu un cadou de bun venit.

Un loc de excepţie pentru o amintire extraordinarăNOW AND FOREVER

Cu standarde excelente şi camere de un confort fără măsură, Resort Ambient vă oferă o varietate de servicii personalizate, cu o atenţie excepţională la detalii.

Spaţii de inspiraţie pentru toate tipurile de gusturi într-o atmosferă exclusivă şi distinsă, cu facilitatile unui hotel de cinci stele

 


CĂLDURA DE ACASĂ

De poposești la Resort Ambient, lin și tihnit îți va fi somnul în cele șaptesprezece camere, care te-așteaptă ferchezuite cu așternuturi dalbe împodobite cu broderii iscusite și înduioșate cu frumoase motive florale săsești, ce se aștern cuminți pe lemnul cald al pieselor de mobilier. Lumina blândă a unui drag Odinioară se împletește suav cu un Azi confortabil și îndestulat care îți aduce aproape, al tău și doar al tău Acasă.

Descoperiţi bucuria prezentuluiEVENIMENTE (C) A LA CARTE

Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor.

Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar. Resort Ambient este mai mult decat un hotel, este locul in care iau fiinta cele mai minunate zile.

 

Lux şi armonie la cel mai bun preţOFERTE SPECIALE

Vă invităm să vă bucuraţi de ofertele noastre unice şi să le împărtăşiţi cu cei dragi.
Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru ca şederea dumneavoastră să fie una de vis.

 

Bucuraţi-vă de reduceri exclusive, special concepute pentru oaspeţii noştriAMBIENT EXCLUSIVE

Trăiţi momente de neuitat într-un oraş cu o frumuseţe de nepreţuit într-o atmosfera încununată de creativitate, istorie, muzică şi artă.

Pentru că sunteţi oaspetele nostru, veţi avea posibilitatea de a vă bucura de reduceri exclusive în cele mai bune localuri, restaurante, activităţi de petrecere a timpului liber şi socio-culturale din Braşov.

 

UNITĂŢILE NOASTREAMBIENT HOTELS

Aflaţi care sunt ultimele noutăţi şi experienţeURMĂRIŢI-NE ÎN REŢELE NOASTRE

Uniţi-vă grupului de prieteni şi descoperiţi oferte exclusive, disponibile numai pentru fanii Ambient.

 

O LUMEDE OFERTE ŞI IDEI

PREMII RESORT AMBIENT

error: Content is copyrighted !!